НОВИНИ

Абел Анисе и Лудогорец се разделиха

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:28, 21.07.2021
Чете се за: 02:22 мин.
Спорт
абел анисе лудогорец разделиха

Националът на Мадагаскар Абел Анисе обяви, че след седем години в Разград от вчера той вече не е част от проекта Лудогорец.

На сбогуване с "орлите" Анисе написа емоционално съобщение в социалните мрежи, в което той благодари на всички в клуба за престоя му, който му донесе седем шампионски титли на България.

Ето и какво написа Абел Анисе:

"До всички членове на състава на Лудогорец, спортният щаб, шефове и фенове. Пиша това писмо до всички вас, което е прощално за мен в отбора на Лудогорец. От 20 юли 2021 г. аз вече не съм част от приключението Лудогорец. Докато се вълнувам от това, което ще ми предложи следващият клуб, то искам да изразя емоциите си, че напускам този отбор и се разделям с прекрасен мениджмънт и съотборници. Те винаги ще останат за мен като второто ми семейство.

Беше истинско удоволствие да бъда част от Лудогорец през тези седем години, които прекарах. Имахме много предизвикателства и триумфи. Този чудесен път, в който бяхме заедно, включваше мачове в Лига Европа, Шампионска лига и спечелени от мен 7 титли на България. Това ще остане завинаги в сърцето ми и ще запазя много приятелства от този период. Дълбоко съм благодарен на всички въвлечени в този процес – от върха на клуба до треньорите и служителите. Много ще ми липсва нашата връзка и се надявам някога пътищата ни да се пресекат отново. Пожелавам ви всичко най-добро, ПФК Лудогорец, Анисе".

Мадагаскарският национал прекара седем години в Разград, в които записа 228 мача и отбеляза 16 гола. Освен това той участва на два пъти в груповата фаза на Шампионска лига и четири пъти в тази на Лига Европа.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Избраха Ива Митева за председател на 46-ото Народно събрание
Избраха Ива Митева за председател на 46-ото Народно събрание
Мая Манолова: Готови сме за разговори с ИТН и ДБ
Мая Манолова: Готови сме за разговори с ИТН и ДБ