НОВИНИ

Ал. Симов, БСП: Нашенска Мата Хари спретнала на Борисов постановката с кюлчетата, еврото, пистолета и крема

Десислава Маркова
от Десислава Маркова
15:18, 29.11.2020
Чете се за: 01:03 мин.
У нас
симов бсп нашенска мата хари спретнала борисов постановката кюлчетата еврото пистолета крема
Снимка: Архив/БГНЕС

Като "патология" определи в свой пост във Фейсбук Александър Симов интервюто на премиера Борисов пред "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг".

Говорителят на депутатите социалисти написа:

"То е такъв миш-маш от дивотии, лъжи, заблуди и конспирации, че всеки автор в групата "Измамата COVID-19" би получил инсулт от завист. Аз лично разбрах следното - Борисов вече не поглеждал жени, защото го преследвали руски шпиони, децата им и Румен Радев. Шекспирова трагедия!"

В осмиващия премиерското интервю пост на Симов, депутатът от левицата пише още:

"Но, един елемент в това интервю ме озадачава като пъзел. Според психоаналитичните откровения на Борисов "красива жена много лесно може да преодолее защитата ми". Нещо повече - той буквално си признава как давал указания да пускат красивите дами дори, когато той не бил там, а имал да "дава интервю" (разбира се, че ще е интервю, той друго едва ли работи) и така една от тях като Мата Хари му прави постановката с кюлчетата, еврото, пистолета и крема срещу гъбички.
А ПИК веднага след това пускат статия: "Това ли е Мата Хари, която подпали България с компроматите от спалнята на Борисов?". И в текста е посочено конкретно име - Христина Бобокова, жената на Пламен Бобоков. Нямам представа вярно ли е това или не, а и дълбоко не ме интересува. Просто ми е чудно как някой може да смята, че такава статия оневинява премиера.
Това, че е има връзка със съпругата на едър бизнесмен си е направо повод за прокурорска проверка. Красивите дами му преодолявали лесно защитата, нали така? Е, как да сме сигурни, че не са го преодолели да помага на бизнеса на съпруга, а?"

С тънка ирония депутатът журналист финализира поста си:

"Както и да е - надявам се след това интервю скоро да не срещам германци. Няма да мога да ги гледам в очите, защото те вече ще знаят нашата най-срамна и мрачна тайна. А именно какъв премиер си имаме".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Йоханес Тингнес Бьо отвя конкуренцията в спринта на 10 км в Контиолахти
Йоханес Тингнес Бьо отвя конкуренцията в спринта на 10 км в Контиолахти
Предлагат нулево ДДС за ваксините срещу COVID-19
Предлагат нулево ДДС за ваксините срещу COVID-19