НОВИНИ

Александър Тунчев подаде остаква като треньор на Локомотив (Пловдив)

александър тунчев подаде остаква треньор локомотив пловдив
Снимка: ПФК Локомотив (Пловдив)
bnt avatar logo
от БНТ
17:39, 03.04.2022
Чете се за: 01:30 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши-треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев, заяви след гостуването на тима му на ЦСКА 1948, че подава оставка.

Решението на бившия национал идва, след като "смърфовете" бяха разгромени с 0:4 от състава на Николай Киров в двубой от 25-ия кръг на Първа лига и драстично намалиха шансовете си за място в челната шестица на таблицата.

Според Тунчев тимът на Локомотив има нужда от рестарт и от победа в следващия кръг срещу ЦСКА, за да си възвърне доброто лице, което демонстрираше в последните години.

"Теренът бе доста тежък, в началото на второто полувреме допуснахме грешка, оттам рухнахме и нещата тръгнаха на много зле. Рибата се вмирисва откъм главата и аз си поемам отговорността и последствията. Подавам си оставката. Явно отборът има нужда от рестарт, за да си върне лицето, което показваше преди. Виждам затормозяване в съблекалнята и може би е дошло времето за някаква промяна. Собственикът ми има доверие и винаги е бил зад мен. Не се чувствам предаден. Надявам се още в следващия кръг отборът да се вдигне и да победи", заяви Александър Тунчев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Петър Чобанов: Вървим към удвояване на инфлацията
Петър Чобанов: Вървим към удвояване на инфлацията
Ивайло Шотев, ПП: Ако се вземе решение за военна помощ на Украйна, тя би била символична
Ивайло Шотев, ПП: Ако се вземе решение за военна помощ на Украйна, тя би била символична