НОВИНИ

Антъни Джошуа: Вярвам, че мога да нокаутирам Нгану

антъни джошуа вярвам мога нокаутирам нгану
bnt avatar logo
от БНТ
13:00, 04.03.2024
Чете се за: 01:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Британският боксьор Антъни Джошуа даде заявка да победи с нокаут бившия шампион в UFC Франсис Нгану в предстоящия мач помежду им в Саудитска Арабия в петък.

Джошуа, който загуби световните си титли в тежка на WBA, IBF, IBO и WBO от украинеца Олександър Усик, в момента се намира в серия от три поредни победи на професионалния ринг, като за последно срази шведа Ото Валин през декември миналата година.

"Вярвам, че мога да нокаутирам Нгану. Бих искал да го нокаутирам и така да направя голяма заявка. Физически се чувствам добре и силен. Достатъчно силен, за да свърша работа и психически съм там, където трябва да бъда. Очаквам с нетърпение предизвикателството", заяви AJ в интервю за Sky Sports.

Срещу него в петък вечер в Саудитска Арабия ще излезе 37-годишният Франсис Нгану, който до януари 2023 година държеше титлата в тежка категория в UFC, но тя бе отнета, след като той не успя да се споразумее за нов договор с компанията.

Това принуди камерунеца Нгану да се насочи към боксовия ринг, където той дебютира миналия октомври със загуба по точки от световния шампион на WBC Тайсън Фюри, въпреки че след това успехът на британеца бе определен като спорен.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Днес ще преобладава слънчево време
Днес ще преобладава слънчево време
"Супервторник" в САЩ утре, когато ще се проведат първични избори в 15 щата
"Супервторник" в САЩ утре, когато ще се проведат първични избори в 15 щата