НОВИНИ

Антон Недялков: Играем трудно срещу ЦСКА, знаете феновете им какви са

антон недялков играем трудно цска знаете феновете какви
bnt avatar logo
от БНТ
15:19, 15.07.2021
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков не скри, че шампионите играят винаги трудно срещу ЦСКА. Двата тима ще се срещнат в събота, 17 юли, в мач за Суперкупата на България.

„Знаете отборът на ЦСКА какъв е, феновете какви са им, винаги е било трудно да играем срещу тях, но мисля, че ще подходим максимално мобилизирани и концентрирани. Надявам се, че ще стане един хубав празник и нека, който е по-добър, да победи“, сподели лидерът на „орлите“.

„Последните мачове може да не ги броим, така да се каже, паднали сме, но ние тогава станахме шампиони и не ни беше толкова важно. Дали те са домакини, или ние сме домакини, няма никакво значение, важно е да играем това, което сме тренирали и което правим, и мисля, че няма да има никакъв проблем“, каза още Антон Недялков.

„Лудогорец в продължение на няколко години играе в такъв сгъстен цикъл. Надявам се да устоим и да покажем максимално добро лице във всеки един мач. Знаете, че няма как да сме винаги на 100% и да играем максимално, и винаги да сме добре, но ще направим максимални усилия, за да изглеждаме по най-добрия начин.

Мачът между шампиона от предишния сезон в Първа лига и носителят на Купата на страната е тази събота, 17 юли, от 20:30 часа на Националния стадион "Васил Левски". За главен съдия беше назначен Ивайло Стоянов.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ковид може да отключи проблеми с щитовидната жлеза и Хашимото
Ковид може да отключи проблеми с щитовидната жлеза и Хашимото
Туристическите посещения по света през 2020 г. са с 1 млрд. по-малко от миналата година
Туристическите посещения по света през 2020 г. са с 1 млрд. по-малко от миналата година