НОВИНИ

Атанас Рибарски: Няма да отпаднем, знаем как да се противопоставим на ФКСБ

атанас рибарски отпаднем знаем противопоставим фксб
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
19:23, 25.07.2023
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски очаква "червените" да продължат да се развиват чрез участието си в Лигата на конференциите. Първият им съперник е румънският ФКСБ, който гостува на Националния стадион "Васил Левски" в сряда от 20:30 часа.

"Това е заслужен и дълго чакан мач за нас. Концентрирани сме върху първата среща. Очаквам динамичен двубой. Искам да влезем подобаващо още от самото начало. Запознахме се с противника и знаем какво да очакваме и как да противодействаме", заяви Рибарски пред медиите.

Той няма да разчита на Ивайло Чочев, Райън Бидунга и Неделко Пишчевич, които отпаднаха от състава на столичани заради контузии.

"Няма да отпаднем. Надявам се да продължим традицията със славните мачове. Някои от момчетата нямат опит в евротурнирите, но това е награда за техните усилия. Искам да видя тяхното желание за доказване. Гледах много детайлно състава на ФКСБ. Имат национали от Румъния, както и на други държави. Добро впечатление правят офанзивните им играчи. Те определено ще искат да се докажат. Силните страни са им в това, че пресират високо и държат топката в противниковата половина. Хубаво е да разгледаме мача като стъпка напред. Важното е да направим следващата крачка и да се представим на ниво. Другите резултати са в миналото. Вече се настройваме за предстоящия двубой. Чака ни много различен мач", каза още Атанас Рибарски.

Целта пред ЦСКА 1948 в предстоящия в сряда мач е победата преди реванша през следващата седмица.

"С публика или без, ние сме свикнали да играем добър футбол. Спечелихме симпатиите на цяла България с мачовете, които изиграхме през последния сезон. Излизаме да се надиграваме и да спечелим", завърши специалистът.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Треньорът на ФКСБ: Готови сме и ще дадем всичко, ЦСКА 1948 е добър състав
Треньорът на ФКСБ: Готови сме и ще дадем всичко, ЦСКА 1948 е добър състав
Пожар гори край Дупница
Пожар гори край Дупница