НОВИНИ

Балкан Ботевград изпрати 2023 година с тържество

На трибуните бяха и играчи, и треньори, и ръководството на баскетболния клуб

Балкан Ботевград
Снимка: Facebook: Balkan Botevgrad
bnt avatar logo
от БНТ
09:10, 28.12.2023
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

В "Арена Ботевград" се събраха всички баскетболисти от школата на Балкан, за да отбележат тържествено отиващата си 20023 година. На трибуните бяха и играчи, и треньори, и ръководството на баскетболния клуб.

Церемонията бе водена от Невенка и Миро. Бяха наградени всички призьори от клуба - награди получиха юношите на Балкан, които спечелиха и Купата на България, и станаха безапелационни шампиони до 19 години. За сребърните медали бяха отличени момчетата на Балкан до 12 години. Поантата на тържеството бе награждаването на играчите от мъжкия отбор, които за пореден път станаха шампиони на страната. Награди получиха всички баскетболисти от шампионския тим, както и останалите от настоящия отбор, от които се очаква да повторят успеха през 2024 година.

Бяха наградени и всички отбори от школата на клуба - момчетата с треньор Николай Пеев, отборът с треньор Виктория Маринова, двата тима, водени от Клаудия Пенкова - момчетата до 12 години и момичетата, юношите до 16 години с треньор Иван Коцев.

Кметът на Ботевград Иван Гавалюгов отправи чудесни пожелания към всички от зеления клуб. Отличени бяха и всички от БК Балкан, които допринасят за работата в него - от ръководството до онези, които имат немалък дял във функционирането му. Не бяха забравени и малчуганите от три до шест-седем години, те също получиха лакомства.

След тържеството всички присъстващи си направиха обща снимка и с възгласи "Балкан! Балкан!" си пожелаха здраве и още повече успехи през идващата 2024.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Евакуираха жилищна сграда в Нови Искър заради пожар
Евакуираха жилищна сграда в Нови Искър заради пожар
Възраждат древното изкуство на боядисване на текстил в Помпей (Снимки)
Възраждат древното изкуство на боядисване на текстил в Помпей (Снимки)