НОВИНИ

БФС даде отлична оценка на Никола Попов за съдийството на ЦСКА - Левски

bnt avatar logo
от Калоян Николов
15:49, 22.12.2020
Чете се за: 00:45 мин.
Български футбол
бфс даде отлична оценка никола попов съдийството цска левски

Реферът Никола Попов и неговите помощници са се справили отлично с отсъжданията си по време на Вечното дерби между ЦСКА - Левски миналата събота.

Това сподели днес пред медиите шефът на съдийската комисия към БФС - Костадин Стоичков, който е бил и наблюдател на мача.

Припомняме ви, че след последния съдийски сигнал на дербито, ръководството и спортно-техническия щаб на Левски предявиха сериозни претенции към съдиите за отсъдената дузпа в полза на "червените", за която останаха съмнения, че е извън наказателното поле, както и за непоказан директен червен картон на Амос Юга през първото полувреме.

"Съдиите се справиха безупречно с този мач. Имаха много дискусионни, важни решения, които трябваше да вземат. И всичко важно го решиха конкретно. Моята крайна оценка е едно много добро съдийство за Левски - ЦСКА не само на главния съдия, но и асистентите. Работата в екип беше на високо ниво. Браво и поздравления! Дано всички дербита минават по този начин.

Със сигурност на някой му се е искало нарушението да е отвън, но там ясно и точно се вижда, че контактът е точно на линията, коляното на нападателя е на линията. Както знаете, линията на наказателното поле е част от наказателното поле", коментира темата Стоичков.

Припом

От СК разкриха, че от началото на сезона 24 асистенти и главни съдии от efbet и Втора лига са получили наказания, но не обявиха техните имена.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Наркотици за над 3 млн. лева откриха в Пловдив
Наркотици за над 3 млн. лева откриха в Пловдив
Да се отмени забраната на полети и да се възстановят доставките към Великобритания, поиска ЕК
Да се отмени забраната на полети и да се възстановят доставките към Великобритания, поиска ЕК