Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ
НОВИНИ
Абонирай ме за най-важните новини?
ДА НЕ

Бивш страж на Локомотив (Сф) организира камп за вратари

bnt avatar logo
от Димитър Русев , Източник: БНР
18:40, 06.04.2021
Чете се за: 01:38 мин.
Футбол
бивш страж локомотив организира камп вратари

Бившият вратар на Локомотив (Сф) Владимир Манолков обяви във Фейсбук, че неговата школа ще оирганизира камп за млади вратари в курорта Албена през месец юни.

Ето подробностите от него:

"С голяма гордост искам да ви съобщя, че целта ми да създам вратарска школа и след това да стартирам първият вратарски камп в България е вече факт.

Но преди да прочетете цялата новина, бих искал да споделя с всички вас една кратка история от моя живот, в началото на моята вратарска кариера.

Историята е следната:В самото начало, когато застанах на вратата, мой треньор бе баща ми - Борис Манолков. Един ден преди тренировка той ме попита: Можеш ли да станеш като Тони Шумахер?Искаш ли да го направиш? Аз с детския си акъл тогава му отговорих, че трябва да попитам майка ми. Прибрах се бързо до вкъщи и като се върнах, заявих:”Искам да го направя.“
А треньорът ми каза:“Чудесно.Това мечта ли ти е или цел?Защото има разлика.“

Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School, кани мотивирани вратари на възраст от 8 до 18 години да вземат участие в първото по рода си специализирано обучение за вратари в България, а именно:

Първи Летен ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021.
Дата на провеждане от 20.06. до 25.06. 2021 в курорт Албена, хотел Добруджа.
Планът е да се провежда два пъти в годината във формат на летен и зимен тренировъчен лагер.
Всички треньори в кампа са с дълъг опит като вратари, с опит като треньори на вратари, с национални резултати и с най-висока степен на Европейско ниво.Главната цел на програмата е ясна да допринесе за развитието на вратарите, които с упорит труд да достигнат високо международно ниво, като практикуват специализирано обучение за вратари от най-ранна възраст и индивидуално последователно проследяване във времето.

ART GOALKEEPER TRAINING CAMP 2021 е подходящ за вратари на възраст 8-18 години, които искат да развият своите умения и да получат по-добро разбиране на играта. Препоръчваме на всички участници, които ще се запишат за участие да са придобили добри основни умения, подходящи за съответната възраст и да са възприемчиви за учене. По време на програмата ще работим с различните фази на играта, съгласно методология, базирана на техника, позициониране, вземане на решения и осъзнаване на играта. Говорим за: спиране, блокове, удари, отклонения, 1 срещу 1, реакция и др. Правилното място и време да направим децата по-силни, по-добри, по-пъргави и по-бързи. Вратарите ще бъдат разделени на групи въз основа на възрастта им. Всички участници в края на вратарския камп ще получат сертификати за успешно представяне, като най-добре представилите се вратари ще спечелят и специална награда статуетка “Вратар на лагера”, както и снимка в албум “Стена на славата” в страницата на организатора:

Vladimir Manolkov Goalkeeper Training School

Пълната програма съдържаща цялата информация, както и форма за участие ще може да получите, като се обадите на телефон: 0886 00 93 93 – Владимир Манолков
Следете ни в официалната страница на вратарската школа във фейсбук - Vladimir Manolkov Goalkeeper Trainig School, както и в инстаграм - VMGoalkeeperTrainingSchool

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Изследват Алексей Навални за коронавирус
Изследват Алексей Навални за коронавирус
Как преференциите пренаредиха листите в Благоевград
Как преференциите пренаредиха листите в Благоевград