НОВИНИ

Борислав Крачанов: Имахме доста успешни неща, които ги тренирахме и днес се получиха

"Трябва да си готов на 100% във всеки един мач, за да си затвърждаваш позициите", коментира треньорът на Марица след победата над Славия в НВЛ за жени

Борислав Крачанов
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
19:36, 04.02.2024
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Марица Пловдив - Борислав Крачанов остана доволен от победата на неговите състезателки над Славия с 3:0 гейма в мач от осмия кръг на НВЛ за жени, който бе излъчен на живо по БНТ 3.

"Имахме доста успешни неща, които ги тренирахме и днес се получиха. Ако трябва да бъда критичен, ще отбележа нашето посрещане. Това е елементът, който го тренираме най-много в последно време и днес изпитахме леки притеснения и несигурност. От това пострада нашата агресия в атака, но поздравления за момичетата, че днес се справиха и в крайна сметка си пролича този манталитет да се измъкваш и да побеждаваш", коментира специалистът пред камерата на БНТ.

Той е категоричен, че спечеленият финал за Купата на България срещу ЦСКА миналата събота по никакъв начин не е повлиял на волейболистките му и те не са започнали днешната среща с лека ръка.

"Ние влязохме доста категорично в мача. В крайна сметка, като се печели гейм на 9 точки... Не мога да кажа, че не сме започнали срещата събрано. Всички момичета са професионалистки и знаят какво им предстои. Няма как да се отпускаме, без значение е, че играем в българското първенство. Трябва да си готов на 100% във всеки един мач, за да си затвърждаваш позициите", каза Крачанов.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Иван Димитров: Доволен съм единствено от третата част
Иван Димитров: Доволен съм единствено от третата част
Марица Пловдив стартира полусезона с победа над Славия
Марица Пловдив стартира полусезона с победа над Славия