НОВИНИ

Борисов за Божков: Решил човекът, върнал се, какво повече да коментирам

bnt avatar logo
от БНТ
10:51, 26.08.2023 (обновена)
Чете се за: 02:55 мин.
У нас

"Решил човекът, върнал се, какво повече да коментирам. Хиляди пасажери идват и се връщат. Това го коментирахме няколко години подред. Ние сме дали показания, обяснили сме всичко. Последните години виждате приходът в хазарта колко е по-голям. Истински се надявам г-н Божков да е дошъл, за да си реши въпросите с правосъдието. Ако е невинен, да си изчисти името. Ако е виновен, имаме съдебна система. Никакво притеснение, защото това, което съм коментирал, съм го казал и в прокуратурата на няколко разпита, няма какво да добавя по темата", коментира лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов след завръщането на Васил Божков в страната и допълни, че не се притеснява, че Божков може да стане защитен свидетел.

Васил Божков се върна от Дубай, задържаха го (СНИМКИ & ВИДЕО)

Във връзка с предстоящите местни избори Борисов заяви, че на много места кандидатите за кметове ще бъдат същите, като визира кметът на Враца Калин Каменов.

"Притеснително е това, което става с горивата. Без никакво основание спекулативно във времето когато хората пътуват най-много започват да се вдигат изненадващо цените с по 30-40-50 стотинки и това се дължи на монопол, на слаб контрол, правителството търпи големи критики. При тази мека зима се похарчиха над половин милиард за зимно почистване. Ремонтират се отсечки за стотици милиони, пътят до Враца и Мездра ще стои още години затворен", допълни Борисов.

Рекордните 20 обвинения по две разследвания са повдигнати на Васил Божков

Той поясни, че трябва да стане ясно какво е накарало вътрешния министър да смени областни ръководители на полицейските структури и добави, че и президентът Радев греши, защото докато този главен секретар на МВР е на поста си правителството ще има оправдание за несправянето на МВР.

"В момента еднолично партията на промяната поголовно подменя всичко само с нейни кадри без да се коментира. Ако това е сглобката, не виждам как ще продължим да участваме. Търново-Русе, "Хемус" не се правят", каза още Бойко Борисов.

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Ноа Лайлс спечели трета поредна световна титла в спринта на 200 метра
Ноа Лайлс спечели трета поредна световна титла в спринта на 200 метра
Известни фрийстайлъри ще участват в "Мача на надеждата"
Известни фрийстайлъри ще участват в "Мача на надеждата"