НОВИНИ

Черно море към Лудогорец: Явно колегите и съдиите от Висшата лига също не са присъствали на семинара

Варненския клуб директно обвини част от ръководството на "орлите", че са "много активни при определянето на съдийските бригади и ВАР реферите за срещите от първенството!"

черно море лудогорец явно колегите съдиите висшата лига също присъствали семинара
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
16:35, 20.02.2024
Чете се за: 02:20 мин.
Спорт
Слушай новината

След като късно снощи ръководството на ПФК Черно море обяви, че ще пусне жалба срещу действията на рефера Волен Чинков при загубата с 1:3 като гост на Лудогорец, а по-рано днес "орлите" отговориха на нея, "престрелката" между двата клуба продължи с действие от страна на "моряците".

Припомняме ви, че малко преди обяд разградчани излязоха с позиция, която озаглавиха "Кой избяга от час?". По този начин 12-кратните шампиони акцентираха отсъствието на представител на Черно море на организиран онлайн семинар за съдийството с представител на УЕФА, по време на който е било "разяснено детайлно" как арбитрите тълкуват ситуациите с дузпите и червените картони, за каквито варненци изразиха претенции след вчерашния двубой на "Хювефарма Арена".

"Зелено-белите" не останаха длъжни и пуснаха видео от двубоя между Тотнъм и Челси в Англия със следното послание: "И от Висшата лига не са присъствали на семинара!"

В края на своето изявление "моряците" директно "скочиха" срещу Лудогорец, заявявайки, че "със сигурност обаче част от ръководството на присъствалите на СЕМИНАРА са много активни при определянето на съдийските бригади и ВАР реферите за срещите от първенството".

Позиция на ПФК Черно море:

"Явно колегите и съдиите от Висшата лига също не са присъствали на изключително ползотворния "ОНЛАЙН семинар, на който са били презентирани спорни ситуации от съдийско естество и най-вече на частта за дузпите и червените картони, под егидата на заместник-председателя на Съдийската комисия на УЕФА Карлос Веласко и с участието на председателя на Съдийската комисия на БФС Давид Борбалан".

Със сигурност обаче част от ръководството на присъствалите на СЕМИНАРА са много активни при определянето на съдийските бригади и ВАР реферите за срещите от първенството!"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Олимпик Марсилия замени Дженаро Гатузо с Жан-Луи Гасе
Олимпик Марсилия замени Дженаро Гатузо с Жан-Луи Гасе
По-бързо пътуваме до Гърция: Пуснаха движението през тунел "Железница" на АМ "Струма"
По-бързо пътуваме до Гърция: Пуснаха движението през тунел "Железница" на АМ "Струма"