НОВИНИ

ЦСКА 1948 отстъпи на ФКСБ и в Румъния след динамичен двубой

Милен Костов
от Милен Костов
23:26, 03.08.2023
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
ЦСКА 1948 Педриньо Георги Русев
Снимка: ПФК ЦСКА 1948
Слушай новината

ЦСКА 1948 загуби от ФКСБ с 2:3 в мач реванш от втория елиминационен кръг на Лигата на конференциите. "Червените" отстъпиха и в първия двубой с минималното 0:1 и по този начин отпадат от надпреварата с общ резултат 2:4.

Първата опасна ситуация в преден план бе на сметката на домакините на стадион "Аркул де Триумф" в Букурещ. Дамян Джокович засече с глава центриране в наказателното поле, но стреля в напречната греда.

Българският отбор изостана в резултата в 27-ата минута. Дамян Джокович стреля с едно докосване в далечния ъгъл след подаване в наказателното поле на Андреа Компаньо.

Педриньо изравни резултата 225 секунди след подновяването на играта през второто полувреме. Бразилецът засече с глава центриране отдясно на Георги Русев.

Играчите на Атанас Рибарски се възползваха от инерцията си и стигнаха до обрат. Реян Даскалов засече с глава центриране от пряк свободен удар на Георги Русев.

Възпитаниците на Илиас Хараламбус възобновиха равенството в 82-ата минута. Голмайсторът на тима Дамян Джокович стреля с фалцов удар от границата на наказателното поле за 2:2.

В добавеното време на двубоя румънците подпечатаха успеха си. Резервата Октавиан Попеску стреля по земя след разбъркване в наказателното поле.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Доминик Тийм и Ласло Джере са на полуфинал на тенис турнира в Кицбюел
Доминик Тийм и Ласло Джере са на полуфинал на тенис турнира в Кицбюел
Продават на търг пианото на Фреди Меркюри (СНИМКИ)
Продават на търг пианото на Фреди Меркюри (СНИМКИ)