НОВИНИ

ЦСКА иска да привлече бранител и нападател

Саша Илич
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
09:12, 06.07.2022
Чете се за: 02:15 мин.
Спорт
Слушай новината

ЦСКА възнамерява да привлече поне още две нови попълнения преди началото на новия сезон. "Червените" търсят бранител и нападател, които да повишат класата на отбора.

С освиркване на двама от играчите премина представянето на отбора преди контролата срещу Спортист Своге, спечелена от столичаните с 2:0. Джеферсон Телес и Амос Юга чуха обидни реплики по свой адрес.

Старши треньорът на отбора Саша Илич е категоричен, че тимът не може да разчита изцяло на младите си състезатели, ако желае да спечели трофей.

"От някои неща съм доволен, от други не. Трябва да бъдем по-големи бойци. Днес изгубихме много топки, защото имахме твърде голямо желание да дадем извеждащ пас. Казах на играчите, че футболът не се играе така, трябва да се играе просто. Ако продължаваме да играем така, само ще тичаме безполезно. Остават ни пет дни до началото на шампионата, надявам се да изчистим тези грешки. Ако не успеем да намерим нужните ни хора, ще играем с тези футболисти. Ако искаме да се борим за трофей, младите не могат да изнесат мачовете. Ще бъде тежко", сподели наставникът след проверката.

Футболистът Калоян Кръстев е доволен от играта на отбора и се надява ЦСКА да се отличава с офанзивния си футбол.

"Мисля, че владеем добре топката, надявам се и през сезона така да продължаваме. Надявам се да владеем повече топката, да създаваме повече положения, повече атакуващ футбол. Както видяхте, пресираме високо и се надявам да продължаваме така", заяви играчът.

Автор: Росен Станчев

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Римските терми във Варна се рушат
Римските терми във Варна се рушат
Неофициално: Бившият футболист Георги Семерджиев е избягалият шофьор на джипа убиец
Неофициално: Бившият футболист Георги Семерджиев е избягалият шофьор на джипа убиец