НОВИНИ

Цвета Караянчева: Президентът отдавна вече не е обединител

цвета караянчева президентът отдавна вече обединител
Снимка: БГНЕС/ Архив
bnt avatar logo
от БНТ
16:21, 19.10.2020
Чете се за: 00:36 мин.
Политика

Председателят на Нродното събрание Цвета Караянчева коментира думите на Румен Радев, че развитието на България не минава през асфалта. Според нея той отдавна не е обединител на нацията, а ако има конкретни критики към управлението трябва да ги каже точно и ясно.

"Президентът отдавна вече не е обединител. Отдавна не е човекът, който наистина мисли за бъдещето на България, защото не можеш да хвалиш България в чужбина, а тук да говориш точно обратното. Асфалт трябва навсякъде, но трябват и много други неща, които прави правителството и дори в тази трудна COVID криза намира възможности и средства да помага на гражданите без да прави излишни демонстрации, политики. Ако иска да помогне президента, нека да помогне. Нека да критикува конкретно и ясно, с ясни аргументи, за да може ако има какво да ни каже, да го каже ясно и точно", каза Цвета Караянчева - председател на НС.

В Кърджали, където участва в първа копка за нова спортна зала, Цвета Караянчева беше очаквана от протестиращи с надпис Оставка. Тя обаче мина през друг маршрут и реално се размина с тях.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Китай отчита икономически растеж след срива заради коронавируса
Китай отчита икономически растеж след срива заради коронавируса
Поддръжник на Ево Моралес печели президентските избори в Боливия
Поддръжник на Ево Моралес печели президентските избори в Боливия