НОВИНИ

Даниел Димов: Трябва да забравим този мач

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:56, 26.03.2021
Чете се за: 00:40 мин.
Футбол
даниел димов забравим мач
Снимка:

Централният бранител Даниел Димов сподели своето мнение веднага след загубата на България от Швейцария в световна квалификация в София.

Родните национали отстъпиха с 1:3 на Националния стадион "Васил Левски", а защитникът на Черно море записа своя официален дебют за представителния ни тим.

"Не трябваше да допускаме тези грешки, но ги допускаме. Мачът се разви много бързо и това ни стъписа в първите минути. Похвалното е, че през втората част показахме как трябваше да играем през първото полувреме".

По подобие на селекционера Ясен Петров, и Димов сподели, че тепърва отборът ще трябва да се приспособява към новата схема на игра.

"Не бих казал, че имаше прекомерна липса на самочувствие. Просто стечение на обстоятелства. Както аз, така и повечето момчета са нови. Нов селекционер, нова схема. Стараем се да се сработваме."

Накрая бранителят заяви, че трябва той и останалите футболисти да се отърсят бързо-бързо от случилото се срещу Швейцария, за да могат да бъдат конкурентни на Италия след 3 дни.

"Гледаме да забравим негативното от този мач, само след два дни идва нов мач и трябва да излезем с чисти глави. Трябва да се отърсим, нямаме друг избор. Излизаме на терена и трябва да се противопоставим по на добрия начин”.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Продадоха картина на Ван Гог за 13 млн. евро
Продадоха картина на Ван Гог за 13 млн. евро
Лавинна обстановка в района над Банско и днес
Лавинна обстановка в района над Банско и днес