НОВИНИ

Диего Симеоне: Реваншът ще бъде още по-труден

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:53, 24.02.2021
Чете се за: 00:33 мин.
Футбол
диего симеоне реваншът труден

Треньорът на Атлетико (Мадрид) коментира загубата с 0:1 от Челси в първия двубой от 1/8 финалите в Шампионската лига, който се игра в Букурещ заради ограниченията, наложени от испанското правителство, за пристигане на хора от Англия.

"Чоло" изтъкна, че срещата е била много тежка и за двата тима, но разликата е дошла от това, че лондончани са успели да се възползват от своите шансове.

„Мачът бе много тежък и за двата отбора. Нямаше много положения за гол, но Челси се възползва от своите. Играхме добре в защита, но това не беше достатъчно. Играхме с бърз отбор и успявахме да удържим скоростта им."

Аржентинецът добави, че очаква още по-труден реванш в Лондон, но преди това неговия отбор ще трябва да премине през няколко важни двубоя в Испания, първият от които е срещу Виляреал.

"Реваншът ще бъде още по-труден. Трябва да останем спокойни и да преминем през трудния момент, в който се намираме. Трябва да владеем повече топката, за да организираме по-уверено атаките си. Предстои ни важен мач с Виляреал, както и много работа“.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Обзор решава в неделя дали да се отдели от община Несебър
Обзор решава в неделя дали да се отдели от община Несебър
Седем българи на ринга на “Странджа” днес
Седем българи на ринга на “Странджа” днес