НОВИНИ

Диниш Алмейда: И успех с 1:0 ще ни е достатъчен

Борил Гочев
от Борил Гочев
10:59, 16.03.2021
Чете се за: 00:42 мин.
Футбол
диниш алмейда успех достатъчен

Централният бранител на "черно-белите" говори пред клубния сайт за предстоящия дългоочакван 1/4 финал за Купата на България.

Португалецът сподели, че очаква труден труден сблъсък, но допълни, че винаги е добре, когато се открива възможност да победиш Лудогорец.

"Както винаги ни очаква много труден мач. Видяхме го в последния шампионатен двубой, видяхме го и за Суперкупата. Винаги е трудно да победиш шампиона на България. Купата е директна елиминация, което прави двубоя още по-труден.", започна Алмейда

"Оставането ни в турнира зависи от този мач, ще бъде трудно, но се надявам да продължим напред. Мачът за Суперкупата беше доста оспорван, но страхотните чувства от него остават, защото триумфирахме с трофея - купа за историята на Локо. Хубаво е когато гостуваме там, защото имаме добри спомени. Винаги е добре, когато ти се отдава нова възможност да победиш Лудогорец. Като защитник очаквам да не получаваме голове в нашата врата, ще е добре, ако ги победим пак с 1:0. Успех с 1:0 ще е достатъчен за нас", завърши централният бранител, който през зимата бе свързан с трансфер в ЦСКА София.

Алмейда пристигна "Лаута" през лятото на 2019-та година и помогна на отбора да грабне втора поредна Купа през юли миналата година, а месец по-късно спечели и Суперкупата на България.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Пореден протест срещу затварянето на фитнесите в Шумен
Пореден протест срещу затварянето на фитнесите в Шумен
Валдас Дамбраускас: Трябва да влезем в мача с изчистени глави
Валдас Дамбраускас: Трябва да влезем в мача с изчистени глави