НОВИНИ

Един по-различен Гергьовден с БНТ1

Снимка:
bnt avatar logo
от БНТ
23:00, 05.05.2020
Чете се за: 00:42 мин.

Тази година на 6 май зрителите ще са вкъщи, а армията в поделенията заради спазването на всички предпазни мерки при разпространението на коронавируса - COVID-19.

Водещите Христина Христова и Спас Кьосев ще съберат всички заедно в празничен блок от 6:55 часа до 12 часа с преки предавания от всяка точка, където ще бъде отбелязан Денят на храбростта.

Българска национална телевизия ще събере зрители и армия на нейния празник. Ще излъчваме на живо от поделения на армията, за да приближим зрителите до живота и уменията на българските военни. В директния ефир ще проследим демонстрации на пилоти, спецчасти, моряци и курсанти.


Специално внимание отделяме на военните лекари - част от които в момента се борят с COVID - 19 на първа линия. Ще ви разкажем за живота им по време на мисия и за битката им в инфекциозните отделения днес.


В "Денят на храбростта" ще видите един специален герой. За него празникът е най-очакваното събитие през годината, а БНТ ще му помогне да участва в него.


БНТ по традиция отделя специално време в програмата си за един от най-уважаваните от българите празници, 6-ти май. Традиция, която зрителите ценят и очакват. Проследете на живо, от дома си, един от най-големите празници в специалното предаване за Св. Георги Победоносец (Гергьовден) и празника на Българската армия.


Гледайте празничния блок „Денят на храбростта“, 6-ти май, БНТ1, с водещи Христина Христова и Спас Кьосев.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Над 411 хиляди лева е събрала DMS кампанията на Министерство на здравеопазването
Над 411 хиляди лева е събрала DMS кампанията на Министерство на здравеопазването
ЕЦБ е напълно ангажирана с настоящата си политика въпреки решението на германския съд
ЕЦБ е напълно ангажирана с настоящата си политика въпреки решението на германския съд