НОВИНИ

Ериксен с първа публична поява след изписването от болницата

ериксен първа публична поява изписването болницата
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
11:01, 05.07.2021
Чете се за: 01:55 мин.
Спорт
Слушай новината

В социалните мрежи се появи първа снимка на Кристиан Ериксен след изписването му от болница на 19 юни.

29-годишният футболист бе хоспитализиран за седмица, в следствие на сърдечния арест, който получи в края на първото полувреме на мача с Финландия от група "B" на УЕФА Евро 2020.

Плеймекърът на "червения динамит" претърпя успешна операция, на която му бе поставен сърдечен дефибрилатор, който да следи нивото на пулса му.

През последните няколко седмици играчът се възстановява в датския гранд Одензе, а през уикенда в социалните мрежи се появи негова снимка с млад фен от плажа Тивилде Странд в Северна Дания.

Бьорн Биндзус, който е публикувал фотоса с Ериксен в Инстаграм, разказа за срещата си с футболиста пред датския вестник "BT".

"Бях нервен и не можех да кажа нищо, когато исках да го помоля за снимка, но съм горд и щастлив, че го направих. Снимахме реклама и го видяхме, докато обядвахме. Изчаках, докато той разговаряше с приятелката си и го попитах, а той веднага се съгласи. Не видях инцидента в мача с Финландия, но той изглеждаше здрав. Беше хубаво да го видя", споделя Биндзус.

За момента футболното бъдеще на Ериксен остава неясно, тъй като е собственост на италианския шампион Интер, а в Серия "А" има правило, че футболисти, претърпели инфаркт, не могат да играят в първенството.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Задържаха трима за купуване на гласове, имали списъци с 28 000 избиратели
Задържаха трима за купуване на гласове, имали списъци с 28 000 избиратели
Роберто Мартинес ще продължи да бъде селекционер на Белгия
Роберто Мартинес ще продължи да бъде селекционер на Белгия