НОВИНИ

Етър замина с група от 28 футболисти за лагера в Поморие

етър замина група футболисти лагера поморие
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: ФК Етър Велико Търново
21:56, 21.01.2024
Чете се за: 02:37 мин.
Спорт
Слушай новината

Отборът на Етър Велико Търново замина с 28 футболисти за втория етап от зимната си подготовка, който ще се проведе в Поморие, а в групата са и новите попълнения - халфовете Жан-Марк Тибуе от Франция и Йоаким Карсела от Белгия, съобщават "болярите".

Още двама нови играчи дойдоха на проби и заминаха с тима за лагера, където треньорският щаб ще преценява качествата им. Първият е Брайън Есало - 25-годишен нападател от Франция, юноша на Монако, който идва от гръцкия Аполон. Вторият е Макан Сидибе - 24-годишно ляво крило от Франция, който идва от френския Шоле.

Така в състава на "виолетовите" общо петима футболисти карат пробен период, като дФК ругите трима са игралите вече срещу Литекс - Диаманка Секу, Пати и Дидис Пита.

Четирима юноши от школата на Етър също са с първия отбор на подготвителния лагер - Атанас Атанасов, Радослав Найденов, Георги Иванов и вратарят от Етър U16 Вилислав Михайлов.

Първата контрола по време на престоя в Поморие е в сряда (24 януари) от 14:00 часа срещу Черноморец Бургас, като мястото на провеждането ѝ все още се уточнява.

Ето я и групата на Етър за лагера в Поморие:

Мартин Величков, Ангел Мартинов, Вилислав Михайлов, Крум Стоянов, Георги Ангелов, Георги Александров, Николай Янков, Шано Буколда, Осама Алу, Мартин Николов, Мартин Моран, Луис Кордова, Принс, Кольо Станев, Ловре Кнежевич, Ивайло Димитров, Хосекарлос ван Ранкин, Моузес Кандидус, Жан-Марк Тибуе, Йоахим Карсела, Атанас Атанасов, Радослав Найденов, Георги Иванов, както и намиращите се на проби Диаманка Секу, Пати, Дидис Пита, Макан Сидибе и Брайън Есало

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Барселона пропиля два гола аванс, но записа драматичен успех срещу Бетис
Барселона пропиля два гола аванс, но записа драматичен успех срещу Бетис
Протести във Франция срещу новия закон за имиграцията
Протести във Франция срещу новия закон за имиграцията