НОВИНИ

Фен нахлу на финала на Евро 2020 (Снимки)

фен нахлу финала евро 2020 снимки
bnt avatar logo
от БНТ
13:49, 12.07.2021
Чете се за: 01:32 мин.
Спорт
Слушай новината

Финалът на Евро 2020 предложи изключително много емоции. Онова, което телевизионните зрители не видяха обаче, беше нахлуването на полугол фен на терена. Отборът на Италия спечели европейската титла на „Уембли“ след успех над Англия след дузпи.

Привърженикът, който навлезе на терена в края на редовното време, се казва Адам Харисън. Самоличността му беше разкрита от английските медии. Той е част от момчешка музикална група.

Няколко от стюардите на съоръжението трябваше да се надбягват с него и дори срещнаха сериозни трудности докато успеят да спрат „нашественика“. Той прескочи рекламните пана и се озова на терена, носейки червена тениска на националния тим на Англия в ръка.

В опит да спрат подобни нахлувания от ФИФА и УЕФА забраняват на телевизиите, отразяващи футболните мачове, да показват тези моменти, затова и зрителите не успяха да видят фена.

Това не беше първият подобен случай в рамките на Евро 2020. Няколко души се опитаха да популяризират своите каузи по подобен начин, прекъсвайки мачове от шампионата.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Снимки: БГНЕС

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Защо трима служебни министри отказаха да се включат в бъдещо правителство на ИТН?
Защо трима служебни министри отказаха да се включат в бъдещо правителство на ИТН?
Никола Цолов е европейски вицешампион по картинг
Никола Цолов е европейски вицешампион по картинг