НОВИНИ

Фенове на Барселона напднаха колата на Куман (ВИДЕО)

фенове барселона напднаха колата куман видео
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ , Източник: БГНЕС
11:06, 25.10.2021
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Гневни фенове на Барселона обградиха колата на наставника на тима Роналд Куман след загубата на каталунците от Реал Мадрид с 1:2 в Ел Класико.

Лошият старт на сезона за Барса продължи и с поражение от големия съперник на "Ноу Камп", а привържениците на испанския гранд ясно изразиха мнението си за Куман след двубоя.

Въпреки загубата Куман изрази мнение, че представянето на неговите възпитаници е показало напредък, но ядосаните фенове на отбора не бяха съгласни с това.

"През първото полувреме играхме добре, контролирахме мача, имахме страхотен шанс да поведем, но след почивката те се защитаваха добре, а ние не можехме да създадем опасности. Разочарован съм от резултата, но не и от представянето ни. В Ел Класико загубата означава повече от загуба на три точки. Но нямаме време да се самосъжаляваме. Разбирам разочарованието на хората, но днес ние показахме, че не сме по-слаби от Реал Мадрид", каза Куман след срещата.

Докато Куман се опитваше да си тръгне от стадиона с автомобила си, група от фенове го наобиколиха, започнаха да блъскат по капака на колата и да обиждат треньора.

От Барселона осъдиха поведението на своите фенове.

"Барселона публично осъжда агресивните и непристойни действия, които нашият треньор трябваше да преживее при тръгването си от "Ноу Камп". Клубът ще вземе дисциплинарни мерки и мерки по сигурността, за да е сигурен, че подобни неприятни инциденти няма да се повторят", заявиха от Барселона.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
„Информационно обслужване“ пуска удостоверение за преболедували COVID-19, установен с антигенен тест
„Информационно обслужване“ пуска удостоверение за преболедували COVID-19, установен с антигенен тест
"Дабъл-дабъл" на Стеф Къри осигури трети успех на Голдън Стейт
"Дабъл-дабъл" на Стеф Къри осигури трети успех на Голдън Стейт