НОВИНИ

Генчев: Взехме си поука от последния мач в София

генчев взехме поука последния мач софия
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
19:28, 29.11.2021
Чете се за: 01:40 мин.
Спорт
Слушай новината

Наставникът на Лудогорец Станислав Генчев бе доволен от победата на неговия отбор над ЦСКА с 2:0 в двубой от 16-ия кръг на първенството.

Младият специалист призна, че Лудогорец е подценил

"Нещата в атака не ни се получиха през първото полувреме, защото имаше прекалено голямо напрежение в нашата игра и не можахме да възползваме от слабите звена на ЦСКА. През второто полувреме футболистите вече бяха влезнали в мача и бяха усетили ритъма на игра. Подходиха доста по-спокойно и концентрирано и затова сътворихме толкова положение пред противниковата врата", коментира наставникът на "орлите".

Младият специалист призна, че Лудогорец е подценил отборът на ЦСКА 1948 при гостуването си в София миналия кръг, което загуби с 0:2.

"Последните два мача ги загубихме, ЦСКА бе близо до нас с точките и затова имаше известно напрежение в нашия състав. Важното е, че футболистите реагираха подобаващо и успяхме да спечелим трите точки днес. Със сигурност сега ще бъде доста по-спокойно, но вече имаме обеца на ухото от предния мач, който загубихме в София. Така, че не трябва да подценяваме нито една среща. Докато не станем шампиони нищо не е решено", завърши Станислав Генчев.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Владислав Панев, ДБ: Предстои да говорим за имена на министри
Владислав Панев, ДБ: Предстои да говорим за имена на министри
Хебър тренира в Полша преди първия си мач в Шампионската лига
Хебър тренира в Полша преди първия си мач в Шампионската лига