НОВИНИ

Георги Дерменджиев повика трима нови

Борил Гочев
от Борил Гочев
00:02, 13.11.2020
Чете се за: 00:36 мин.
Футбол
георги дерменджиев повика трима

Трима нови футболисти получих повиквателни мъжкия национален отбор на България за предстоящите мачове с Финландия и Република Ирландия от турнира Лига на нациите в светлината на новите случаи на заразени с COVID-19 в отбора.

Към селекцията на Георги Дерменджиев ще се присъединят бранителят на Берое Георги Ангелов и полузащитниците на ЦСКА 1948 Денислав Александров и Серкан Юсеин, които ще се включат в подготвителния лагер на представителния ни тим в НФБ "Бояна".

До момента селекционерът изпитва огромни проблеми с избистрянето на състава, тъй като по една или друга причина над 10 футболисти не са на разположение.

По-рано днес стана ясно, че вън от сметките Георги Терзиев и Мартин Райнов, заради положителни проби за коронавирус.

Освен на тях, Дерменджиев не може да разчита и на Николай Михайлов, Кирил Десподов, Пламен Илиев, Георги Костадинов, Тодор Неделев, Антон Недялков и Исмаил Иса.

"Лъвовете" играят с Финландия в неделя 15 ноември на "Васил Левски", а три дни след това гостуват на Република Ирландия в Дъблин. С тези два мача "трикольорите" ще приключат участието си в тазгодишното издание на "Лигата на Нациите".

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Рулетката на дузпите прати Шотландия на Евро 2021 за сметка на Сърбия
Рулетката на дузпите прати Шотландия на Евро 2021 за сметка на Сърбия
Още двама от национлания отбор дадодха положителни проби за COVID-19
Още двама от национлания отбор дадодха положителни проби за COVID-19