НОВИНИ

Георги Русев: Много е приятно да победиш силен отбор като Левски (Видео)

георги русев приятно победиш силен отбор левски видео
Снимка: ПФК ЦСКА 1948
bnt avatar logo
от БНТ
16:44, 14.07.2022
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Крилото на ЦСКА 1948 застана пред клубната телевизия на "червените", за да открои основните фактори, повлияли за победата на състава на старши треньора Любослав Пенев над Левски в първия кръг на първенството.

Русев отбеляза единствения гол в срещата срещу "сините" и си спечели куп похвали след двубоя.

24-годишният футболист на "червените" обаче беше категоричен, че съставът не трябва да лети в облаците след успеха в началото на шампионата и че най-трудното тепърва предстои.

"Много е приятно да победиш Левски. Особено силен Левски, в подем, който взе купата. Надявам се да имаме още поводи за радост", започна Русев.

Той е на мнение, че победата срещу състава на Станимир Стоилов не трябва да главозамайва отбора на ЦСКА 1948, защото гостуването на Пирин Благоевграда във втория кръг на първенството няма да е никак лесно, смята футболистът

"Направихме добър старт на първенството. Показахме голям характер и това беше ключово за успеха. Спечелихме с колектив, подкрепяхме се и не спирахме да тичаме. Добре беше да спечелим срещу един от водещите отбори още в първия кръг, но това не трябва да ни главозамайва. Срещу Пирин изобщо няма да е лесно", добави младокът.

"Направихме добра селекция, взехме класни попълнения, а ще има и още едно. Представихме се добре на контролите и изградихме самочувствие, което показахме в първия кръг", завърши Георги Русев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Жалби срещу шофьори на "Юбер" в САЩ
Жалби срещу шофьори на "Юбер" в САЩ
ПСЖ предлага нов договор на Меси, футболистът ще вземе решение след Световното в Катар
ПСЖ предлага нов договор на Меси, футболистът ще вземе решение след Световното в Катар