НОВИНИ

Георги Русев обогати селекцията на Лудогорец

Националът ще играе под наем с екипа на разградчани

bnt avatar logo
от Веселин Михайлов
19:23, 14.08.2024
Чете се за: 02:00 мин.
Спорт
георги русев приятно победиш силен отбор левски видео
Снимка: ПФК ЦСКА 1948
Слушай новината

Лудогорец зарадва частично своите фенове след краха, който претърпя срещу Карабах в Шампионската лига. Изглежда, че разградчани не са приключили с работата по селекцията и входящ трансфер. Екипът на „орлите“ в близко бъдеще ще носи Георги Русев, анонсираха тази вечер официално от клуба. Българският национал ще играе под наем в селекцията, водена Георги Дерменджиев.

Нападателят трябва да замести Бърнард Текпетей, който се контузи тежко и е аут до края на годината. Той вече премина медицинските и фитнес тестове, като ще се включи веднага в тренировъчния процес на 13-кратните шампиони в Първалига.

„Изключително съм радостен, че имам възможността да играя в най-успешния клуб в България през последните години Надявам се по възможно най-бързия начин да успея да се адаптирам в Лудогорец и да помогна на отбора за постигане на целите до края на сезона“, бяха първите думи на най-новото име на тима от Разград.

Както е известно, Русев премина в редиците на Синон още на старта на новата календарна година. Старозагорецът помогна на швейцарците да спечелят промоция в елитната Супер Лига. Според информацията в сделката между двете страни съществува опция, позволяваща на Лудогорец да откупят правата на старозагореца след края на неговия наем. С екипа на Синон има 16 мача, за които отбеляза 3 гола.

Преди това 26-годишният футболист се изявява в родните Септември София и ЦСКА 1948, както и във вторите отбори на испанските Елче и Хетафе.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Русия забранява износа на бензин от 1 септември до края на годината
Русия забранява износа на бензин от 1 септември до края на годината