НОВИНИ

ГЕРБ: Мандатът на правителството ще приключи скоро

bnt avatar logo
от БНТ
17:37, 11.04.2022
Чете се за: 01:35 мин.
Политика
Слушай новината

ГЕРБ се подготвя за предсрочни парламентарни избори. Според тях правителството няма да изкара пълен мандат заради разногласията между коалиционните партньори, които ще се задълбочат. Това заяви в Русе председателят на парламентарната група на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова.

По думите ѝ това правителство доказа своите възможности и колкото по-дълго се опитва да запази властта си, толкова по-зле за българските граждани. Атанасова добави още, че предсрочните избори даже са закъснели.

"Те се наричат мишоци, започват да говорят за развод по български това от пост на г-жа Дамянова, пиар на "Продължаваме промяната", г-н Трифонов почти ежедневно им размахва пръст, това го прави и г-жа Нинова, и всички там по най-различни теми. В този смисъл аз абсолютно съм убедена, че това правителство не само, че няма да има пълен мандат, ами мандатът му ще приключи скоро. ГЕРБ е в кондиция, всяка седмица се срещаме с нашите членове, симпатизанти, избиратели, в различни части на България. В този смисъл единственото, което според мен Народното събрание трябва да направи, преди да се разпусне, е да върне възможността за гласуване с хартиени бюлетини и можем да отиваме на избори", каза Десислава Атанасова.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кузманов отстъпи на Вердаско на "Чалънджър" в Испания
Кузманов отстъпи на Вердаско на "Чалънджър" в Испания
Румънците, превозвали мигранти край Нова Загора, остават в ареста за 72 часа
Румънците, превозвали мигранти край Нова Загора, остават в ареста за 72 часа