НОВИНИ

Илиан Илиев: Доста отбори показват респект към нас, което говори добре за работата на футболистите

илиан илиев доста отбори показват респект нас говори добре работата футболистите
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
22:17, 04.04.2024
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев похвали своите футболисти за представянето им в двубоя срещу Локомотив София, спечелен у дома с класическото 3:0.

Хеттрик за успеха реализира Атанас Илиев, но въпреки това наставникът отчете добрата игра на всички останали състезатели в отбора и заяви, че те са успели да се справят със силните страни на столичани.

"Когато вкараш през първото полувреме голове, си улесняваш нещата за второто. Аз се радвам, видяхме, че предния мач Локомотив София показа доста агресивност срещу ЦСКА и играчите бяха подготвени, че ако оставим Локомотив да развива контраатаки, както го направи предния мач – ще имаме проблеми. Това, че реагирахме бързо, когато загубим топката, е похвално за футболистите", започна родният специалист.

Отправяйки поглед към следващите изпитания пред своя тим, Илиев прогнозира тежки двубои срещу Локомотив Пловдив и Левски, споделяйки, че засега най-важната задача пред него и щаба му е да възстановят играчите за визитата в Пловдив идния понеделник (8 април).

"Както видяхте, някои от играчите имаха някакви болежки и ги заменихме на полувремето. Направихме и някои ротации, за да държим хората в атака по-свежи. Радвам се, че го направихме. Имахме и резултат, естествено", коментира треньорът на варненци.

"Първото, което трябва да направим е да се възстановим и да изиграем добър мач с Локомотив в Пловдив и можем да търсим точки. Както видяхте в предните мачове навън не успяхме да победим, но пък трябва да отчетем, че имаме противник, който също се стреми да направи максимума срещу нас. Доста отбори показват респект към нас, което говори добре за работата на футболистите", завърши Илиан Илиев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Данило Дончич: Надяваме се да избегнем тази зона за изпадане, самочувствието е убито
Данило Дончич: Надяваме се да избегнем тази зона за изпадане, самочувствието е убито
Нова порция политически престрелки - кой е най-голямото зло в държавата (ОБЗОР)
Нова порция политически престрелки - кой е най-голямото зло в държавата (ОБЗОР)