НОВИНИ

Илиан Илиев: Това, което се случва сега, си заслужава цялостното усилие, което направихме

Старши треньорът на Черно море коментира пред медиите и за бъдещето на няколко ключови играчи.

илиан илиев случва заслужава цялостното усилие направихме
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
23:00, 26.05.2024
Чете се за: 02:45 мин.
Спорт
Слушай новината

Виждате как се чувствам, каза пред медиите, докато раздаваше автографи и се снимаше с феновете след успеха над Крумовград с 3:1 и награждаването за второто място в първенството, треньорът на Черно море Илиан Илиев. Той посочи, че иска да благодари на всички за тази година и уточни, че говори и за футболистите и за феновете.

"Каквото и да говорим странично, това, което се случва сега, си заслужава цялостното усилие, което направихме. Надяваме се и занапред така да сме обединени, което е предпоставка за успехи", заяви той.

"Ние имаме желание, Черно море също има желание, но като се съберем окончателно на лагера с националния отбор там ще се решат нещата", каза Илиев в отговор на въпрос дали ще води и варненския тим, и националния отбор.

"Пабло Гарсия и Иван Дюлгеров напускат, тъй като им свършват договорите, благодарим за участието, дадоха много за отбора. Както видяхте Гарсия веднъж напусна, върна се, много помогна, пак напуска…" коментира специалистът.

Запитан в каква посока гледа към вратар – от България или от чужбина, Илиев каза, че искат да е българин.

"От утре разпускаме отбора, на 12 юни започваме подготовка, ако останем, естествено, Ние до 12 юни имаме други ангажименти, говоря за мен и за Петър Костадинов, при нас работата не спира, обясни треньорът".

По думите му щабът предвижда лагер в Тетевен около 10-12 дена.

"С Исмаил Иса искаме да продължим договора, с Атанас Илиев също има разговори, но агентите му ни казаха да изчакаме, тъй като има някакви предложен", коментира още Илиан Илиев и допълни, че на този момент смята, че отборът е по-близо до подписване с Исмаил Иса, докато при Атанас Илиев трябва да се изчака дали няма да намери някакво по-добри предложения, както са Иван Дюлгеров и Пабло Гарсия.

Запитан има ли шансове синът му Илиан Илиев–младши да стане собственост на Черно море специалистът каза, че такива шансове няма и играчът се прибира в Аполон на този етап.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Мартин Божилов: Не очаквахме такава тежка загуба
Мартин Божилов: Не очаквахме такава тежка загуба
Каролин Гарсия започна с победа участието си на Ролан Гарос
Каролин Гарсия започна с победа участието си на Ролан Гарос