НОВИНИ

Илиана Раева: Не трябва да се успокояваме, конкуренцията не спи

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели радостта си след силното представяне на гимнастичките ни на европейското първенство в Будапеща.

илиана раева световната купа софия важна първи път боряна стиляна изправят сред своите големи съпернички
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
10:09, 27.05.2024
Чете се за: 01:45 мин.
Български футбол
Слушай новината

Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева сподели радостта си след силното представяне на гимнастичките ни на европейското първенство в Будапеща. При завръщането в България Раева предупреди, че Олимпийските игри в Париж ще бъдат коренно различно състезание и нашите националки не трябва да се залъгват, защото „конкуренцията не спи“.

„Много се радвам, но съм много притеснена след един такъв голям успех. Това, което мога да има е, че ще бъда два пъти по-строга, два пъти повече ще изисквам от тях и от треньорите. Още там (в Будапеща) направихме бърз анализ. Има някои неща, които трябва да пипнем, не толкова да променим, но трябва да им обърнем внимание“, каза Раева.

„Много сме щастливи. Момичетата бяха много добре подготвени, успяха да се мобилизират и да си свършат работата“, каза Раева на Летище София.

„Тези успехи в никакъв случай не трябва да успокояват състезатели и треньори. Олимпийските игри са съвсем различно състезание, това състезание (европейското първенство) вече е в историята. Сигурна съм, че съперниците ни ще вземат мерки“, добави Раева.

„Сега ще имаме два дни почивка, след което започваме да работим за Олимпийските игри. Конкуренцията е много силна и не спи. Ще бъдат много тежки Олимпийски игри“, каза още Раева.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Почина бившият президент на професионалната лига Стефан Капралов
Почина бившият президент на професионалната лига Стефан Капралов
Шампионката от 2021 г. Крейчикова отпадна на старта на "Ролан Гарос"
Шампионката от 2021 г. Крейчикова отпадна на старта на "Ролан Гарос"