НОВИНИ

ИТН при президента Радев: Ще направим всичко по силите си да има нормално правителство

Снимка: Десислава Кулелиева, БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
09:00, 07.12.2021
Чете се за: 01:25 мин.
У нас
Слушай новината

В 9.00 часа днес започнаха консултациите за съставяне на правителство при президента Румен Радев. Първо той ще приеме представители на "Има такъв народ".

"Убеден съм, че с опита имате ясна идея за предизвикателствата и имате готовност да допринесете за тяхното решаване, заяви президентът Радев. С общи усилия могат да бъдат надмогвани различията в името на бъдещето на България, каза Радев. Вашето участие в тези консултации е важно, допълни Радев.

Тошко Йорданов отговори, че отдавна ясно са заявили, че ще направят всичко по силите си, за да има нормално правителство.

Винаги сме спазвали думата си, без политическо лицемерие. Ще бъдем предвидими и лоялни партньори, ако колегите от останалите сили също бъдат такива. В момента е изключително важно да се надмогне егото. Моделът ГЕРБ и ДПС все още не е разграден, допълни Тошко Йорданов като очерта за цел страната да започне да се нормализира.

От 10.15 часа държавният глава ще се срещне с представители на парламентарната група на "Демократична България", а от 13.00 часа с ПП "Възраждане".

ВСИЧКО ПО ТЕМАТА ЧЕТЕТЕ ТУК

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кога ще приключи ремонтът на пътя за Рилския манастир?
Кога ще приключи ремонтът на пътя за Рилския манастир?
Христина Христова: Никой не знае какво ще се случи с минималната пенсия от 1 януари
Христина Христова: Никой не знае какво ще се случи с минималната пенсия от 1 януари