НОВИНИ

Иван Турицов: Всеки един от нас иска да станем шампиони

Борил Гочев
от Борил Гочев
11:29, 16.01.2023
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
иван турицов всеки един нас иска станем шампиони
Слушай новината

Футболистът на ЦСКА Иван Турицов сподели, че всички в тима тръгват в отлично настроение за подготвителния лагер в турския град Белек.

"Червените" отлетяха по-рано днес от летище "Пловдив", а преди качването им на самолета Турицов застана пред камерите на журналистите, за да сподели своите очаквания за подготовката, както и за пролетния полусезон.

"Тръгваме в отлично настроение. Отиваме да се подготвим добре, най-важното е да няма контузии. Нормално е това, че сме лидери в класирането, да ни дава по-голямо самочувствие. Надяваме се да се представим още по-добре през тази година. Всеки един от нас иска да сме шампиони, но все още е много рано да се говори за титлата. Има много мачове до края на сезона. Не мога да обещая на феновете, че със сигурност ще спечелим титлата, но мога им обещая, че всеки един от нас ще даде максимума от себе си", заяви бранителят на ЦСКА.

В същото време неговия съотборник в тима на "армейците" Християн Петров сподели, че всички в клуба ще се стремят да са максимално готови за подновяването на първенството през февруари.

"Настроението е добро. Отиваме да тренираме по най-добрия начин и да направим хубава подготовка. Нормално е да има по-голямо настроение, защото сме първи в класирането. Гледаме да сме максимално концентрирани, за да сме подготвени по най-добрия начин за началото на сезона", коментира Петров.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
ЦСКА, Берое, Хебър и Крумовград отлетяха заедно за Турция
ЦСКА, Берое, Хебър и Крумовград отлетяха заедно за Турция
Арестуваха най-издирвания бос на мафията в Италия
Арестуваха най-издирвания бос на мафията в Италия