НОВИНИ

Иво Ивков показа на феновете на Левски офертите за Кордоба и Краев

иво ивков проблемът левски финансов управленски
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
17:38, 13.03.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Изпълнителният директор на ПФК Левски Ивайло Ивков се срещна с представители на дружеството "Левски на левскарите" и тръст "Синя България" и разкри пред тях част от кореспонденцията между "сините" и отборите, които са отправили оферти за Хосе Кордоба и Андриан Краев.

Според информацията, предоставена от Ивков, оферта за Кордоба е имало от датския Брьондби и тя е била на стойност 2 милиона евро. Интерес към панамския национал е имало и от руски клуб, който е бил готов да плати за защитника сумата от 2.5 милиона евро.

В същото време Андриан Краев е бил искан от унгарския Фехервар, като офертата за полузащитника е била на стойност 600 000 евро плюс допълнителни бонуси.

С показаните документи Ивайло Ивков искаше да докаже пред "сините" фенове своята правота в спора му с мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков, който първоначално отрече в клуба да са постъпвали подобни оферти за двамата футболисти.

Вчера в ефира на предаването "Арена спорт" Сираков все пак потвърди, че в действителност е имало оферта от руски клуб за бранителя Хосе Кордоба, но тя в била отхвърлена, защото собственика на Левски не е искал да се стига до втора "Казанска афера".

По време на срещата със "сините" привърженици Ивков сподели още, че дните му на "Герена" са преборени и скоро очаква да бъде заменен на поста изпълнителен директор на ПФК Левски.

Автор: Радостин Любомиров

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
19-годишно момиче подобри над 40 национални рекорда в плуването
19-годишно момиче подобри над 40 национални рекорда в плуването
Лудогорец отвърна на обвиненията на Илиан Илиев
Лудогорец отвърна на обвиненията на Илиан Илиев