НОВИНИ

Иво Тренчев: Първото полувреме бе по-добро за нас, но в края загубихме организация в играта

Борил Гочев
от Борил Гочев
08:28, 15.09.2023
Чете се за: 02:10 мин.
Спорт
иво тренчев първото полувреме добро нас края загубихме организация играта
Слушай новината

Старши треньорът на Пирин Благоевград Иво Тренчев логично остана разочарован от крайния резултат във вчерашния двубой между "орлетата" и Левски, завършил с победа с 2:0 в полза на "сините".

И двете попадения във вратата на благоевградчани паднаха в заключителните минути на срещата, което накара Тренчев да признае, че в края на срещата се е загубила организацията в играта на неговия тим, а самият той похвали футболистите за поведението им през първата част.

"Първото полувреме бе по-добро за нас и изпуснахме възможности. За да вземеш нещо в София, трябва да вкараш гол. Левски го доказват, стилът на Николай Костов е много приятен. Нашите момчета също играха добре и ще ги похваля, но в края загубихме организация в играта. Надявам се да се възстановим за мача в понеделник. На този стадион всички отбори от "А" група изпитват проблеми. Тук те принуждават с динамиката в играта си да се прибереш. Тук Левски гази", започна наставникът на "орлетата".

"Трябва да вдигнем физическата издръжливост. През първата част се държахме добре, но след смените се загуби ритъм. Трябва да поговорим за това. Спешно трябва да започнем да печелим точки и работим в тази насока", допълни Иво Тренчев.

Поражението на "Герена" остави Пирин Благоевград само с 1 точка след откриващите осем кръга дотук през сезона, като тимът остава и единственият в Първа лига без победа от началото на кампанията.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Италия срещу Полша в големия финал на Евроволей 2023 за мъже
Италия срещу Полша в големия финал на Евроволей 2023 за мъже
Николай Костов: Победата е най-важна, не съм усетил напрежение в отношенията ми с Краев
Николай Костов: Победата е най-важна, не съм усетил напрежение в отношенията ми с Краев