НОВИНИ

Иво Тренчев: Успехът над Хебър ще ни даде надежда

Специалистът коментира успеха на "орлетата" над пазарджиклии с 2:1

Иво Тренчев
Снимка: startphoto.bg
bnt avatar logo
от БНТ
21:35, 18.09.2023
Чете се за: 02:17 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на Пирин (Благоевград) Иво Тренчев остана доволен от успеха на своя отбор над Хебър (Пазарджик) с 2:1 в мач от деветия кръг на Първа Лига.

"Вярвам, че мачът с Левски ни направи по-уверени, че ако се трудим и сме подредени, ще можем да се борим срещу отбори след седмото място. Имаше неувереност и бяхме плахи, но ще продължим да работим. Второто полувреме беше по-нервно, тъй като водихме в резултата, но трябва да анализираме ситуациите и да завършваме по-добре, защото можехме да решим мача", коментира специалистът.

"Тази победа ще ни даде увереност и надежда. Трябва да успеем да се преборим с Крумовград в неделя. През паузата нямаше много време да работим, но ги натоварихме физически. Хебър е много добър отбор с много добър треньор. Любо Пенев е един от най-добрите треньори. Победихме стойностен отбор. Трябва да реагираме по-добре при контраатаки. Липсваше ни увереност, все пак бяхме и гости", продължи той.

"Издържахме, щом не сме получили гол, но има играчи, които дойдоха по-късно, но не знаем как са функционално. Ще има проблеми и наказания, трябва всеки по-бързо да влиза в час и да натрупаме точки. Имаше тактическа грешка при изравнителния гол, самото заставане на младия играч там не беше добро. За да си добър защитник, трябва да заемаш добри позиции. Млад е, ще се учи. Имаше ситуации, в които оцеляхме. Радваме се за тези три точки и ще анализираме", завърши Тренчев.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Любо Пенев: В никакъв случай не очаквам загубата от Пирин да ни се отрази
Любо Пенев: В никакъв случай не очаквам загубата от Пирин да ни се отрази
Едвокия Попадинова пред БНТ: Надяваме се да победим Северна Македония и Косово
Едвокия Попадинова пред БНТ: Надяваме се да победим Северна Македония и Косово