НОВИНИ

Какво ще видите в "Говори сега" - новия съботно-неделен блок на БНТ?

bnt avatar logo
от Татяна Йорданова
20:40, 10.09.2021
Чете се за: 02:00 мин.
У нас
Слушай новината

От утре в ефира на БНТ започва новото предаване "Говори сега" с водещ Мая Костадинова. Всичко, за което хората говорят от понеделник до петък, ще намери своя анализ, коментар и допълнителни въпроси именно в новия съботно-неделен блок.

"Всичко актуално, което са пропуснали през седмицата, могат да го гледат и събота и неделя следобед, разказано в удобен за тях час - от 17.00 до 19.00 ч. Едно време, в което до момента БНТ нямаше актуално предаване", каза водещата Мая Костадинова.

"Говори сега" ще дава отговор на най-належащите въпроси, но ще отделя време и за вечните.

"Ще могат да видят кой и какво разсъждава отвъд границите на допустимото и на ординарното, ще могат да видят кои са шампионите, които се срещат в една шампионска среща. Ще видят също кое е мястото за приятели и защо приятели, които се разбират и се обичат, могат да създават добро творчество. Ще могат също да се запознаят с добре забравеното старо, защото няма нищо ново под слънцето, важното е да го разказваме от сърце", каза продуцентът на предаването Весела Смилец.

Първите интересни срещи вече са заснети.

"Различното в това предаване е, че ще наблегнем на картината. Нещо много важно и водещо за всяка една телевизия, което обаче се случва малко по-трудно, доста по-трудоемко е. Ние този път ще наблегнем на нея", обясни Мая Костадинова.

Това е така, защото картинката понякога говори по-добре от всичко казано.

Снимки: Десислава Кулелиева, БНТ

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Софийската филхармония с благотворителен концерт в зала "България"
Софийската филхармония с благотворителен концерт в зала "България"
Официално: Райнов ще играе в чужбина
Официално: Райнов ще играе в чужбина