НОВИНИ

Капитанът на Локо (Пд): Дълго ще ме боли, че бяхме на 15 минути от това да остраним Тотнъм

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:10, 18.09.2020
Чете се за: 00:50 мин.
Лига Европа

Капитанът на Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев е със смесени чувства от загубата на неговия тим от Тотнъм във втория предварителен кръг на Лига Европа.

Носителят на Купата на България за последните две години поведе на "шпорите" с 1:0 20 минути преди последния съдийски сигнал, но английския гранд стигна до обрат с 1:2 след спечелена дузпа и два червени картона за играчи на Локомотив (Пд).

“Със смесени чувства съм след този мач. От една страна съм доволен как се представихме, от друга съм разочарован и дълго време ще ме боли от това, че бяхме на 15 минути от това да отстраним Тотнъм. До преди година бе немислимо български отбор да отстрани финалист от Шампионска Лига, но ние вярвахме. Бяхме на броени минути да направим половин Пловдив щастлив. Мисля, че класата се видя. На терена имаше футболисти, които са на много високо ниво. Хари Кейн е един от най-добрите футболисти в света, Сон също ми направи добро впечатление".

"В Англия футболът в голямата си част е физика, но мачът се разви така, както очаквахме. Знаехме че ще упражнят преса, че ще искат да вкарат, имахме и ние ситуации, в които можехме да удвоим аванса си. Не можем да имаме претенции срещу Луков. Всеки даваше максимума от себе си и да кажем, че сме го направили. Изказването на Моуриньо може само да ни радва. Треньор с такава визитка и толкова трофеи съм сигурен, че е джентълмен и сме му направили добро впечатление. Ще наблюдавам Тотнъм с интерес, пожелавам им успех и ще се помни дълго тази вечер”.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Петкова: Строежът на "Белене" ще продължи, откъдето е спрял
Петкова: Строежът на "Белене" ще продължи, откъдето е спрял
Ангел Кунчев: Не правим прогнози за COVID-19, вирусът прави каквото си иска
Ангел Кунчев: Не правим прогнози за COVID-19, вирусът прави каквото си иска