НОВИНИ

Костадин Костадинов: Пробив в националната сигурност е да имаме председател на парламентарна група, санкциониран по "Магнитски"

Към премиера Денков: Милиарди и милиарди долари, подарени на САЩ

bnt avatar logo
от БНТ
09:00, 21.01.2024
Чете се за: 02:00 мин.
У нас
Слушай новината

Председателят на ПГ на "Възраждане" Костадин Костадинов коментира в "Денят започва с Георги Любенов" изказването на Делян Пеевски, че е "ужасяващ пробив в националната сигурност и абсолютна грешка е "Възраждане" да ръководи службите". Той го определи като "меко казано нагло".

"Меко казано това е нагло. Ако има някой, който е заплаха за националната сигурност това е ДПС", категоричен беше председателят на "Възраждане"

По думите на Костадинов в един момент може да има изненадващи обрати и Делян Пеевски да се превърне в " господин никой" в собствената си партия, заради санкцията по списъка "Магнитски", според която той няма право да бъде избиран за съпредседател на ДПС.

"Пробив в националната сигурност е да имаме председател на парламентарна група, санкциониран по списъка "Магнитски", коментира лидерът на "Възраждане".

В "Денят започва с Георги Любенов" Костадинов не подмина и изказването на премиера, че "той бил притеснен, че начело на комисията за контрол на службите е застанал представител на Възраждане".

"И ние от Възраждане сме силно притеснени, че начело на правителството стои представител на ПП-ДБ. Ние сме притеснени, че такъв човек стои начело на държавата, защото излага нашия народ", каза лидерът на "Възраждане".

"Милиарди и милиарди долари, подарени на САЩ", допълни той.

Вижте целия разговор във видеото

Гледайте повече от "Денят започва с Георги Любенов"

Чуйте последните новини, където и да сте!
Последвайте ни във Facebook и Instagram
Следете и канала на БНТ в YouTube
Вече може да ни гледате и в TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Барселона няма право на грешка в гостуването си на Бетис
Барселона няма право на грешка в гостуването си на Бетис
ПСЖ продължава безпроблемно за Купата на Франция, Килиян Мбапе блести с два гола
ПСЖ продължава безпроблемно за Купата на Франция, Килиян Мбапе блести с два гола