НОВИНИ

Кристиано Роналдо: Ще работя здраво, за да бъдем отново заедно

Кристиано Роналдо
Снимка: БГНЕС
bnt avatar logo
от БНТ
08:27, 21.10.2022
Чете се за: 02:42 мин.
Спорт
Слушай новината

Звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо увери феновете си, че ще работи здраво, за да бъде готов за всичко, което предстои.

С публикация в социалните мрежи нападателят коментира решението на неговия треньор Ерик тен Хаг да го извади извън групата за предстоящия шампионатен мач на "червените дяволи" срещу Челси.

Португалският национал обясни, че в 20-годишната си кариера никога не е показвал неуважение към своите колеги, съперници и треньори. Голмайсторът желае да бъде за пример пред младите футболисти. 37-годишният футболист призна, че при победата над Тотнъм емоциите са взели връх, но вече му предстои усилена работа, която да го подготви за предстоящите мачове.

"Както винаги съм правил в хода на моята кариера, старая се да живея и играя с уважение към моите колеги, съперници и треньори. Това не се се променило. Аз не съм се променил. Аз съм същият човек и професионалист, който съм през последните 20 години, играейки футбол на елитно ниво и уважението винаги е играло важна роля във взимането на решения.

Започнах много млад и примерите на по-старите и опитни играчи винаги са били важни за мен. Затова в по-късен етап винаги съм се старал да бъда пример за младежите, които растат във всички отбори, които съм представял. За жалост това невинаги е възможно и напрежението в определен момент взима връх.

В момента просто чувствам, че трябва да работя здраво на тренировъчната база в Карингтън, да подкрепям съотборниците ми и да бъда готов за всичко. Не е опция да се поддам на напрежението. Никога не е било. Това е Манчестър Юнайтед и трябва да бъдем обединени. Скоро ще бъдем отново заедно", написа португалецът в социалните мрежи.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Трима души пострадаха в катастрофа на пътя Бургас - Малко Търново
Трима души пострадаха в катастрофа на пътя Бургас - Малко Търново
Виктория Томова изпусна да направи обрат и отпадна във Франция
Виктория Томова изпусна да направи обрат и отпадна във Франция