НОВИНИ

Кубрат Пулев: Няма да се оправдавам, приемам минусите за мен

живо кубрат пулев прибира българия битката световната титла
bnt avatar logo
от БНТ
22:48, 14.12.2020
Чете се за: 00:43 мин.
Спорт

Полет от Лондон кацна около 22:45 м. на Летище София. Екип на БНТ беше на терминала, в очакване на първи коментар на родна земя от Кубрат Пулев, след загубата от Антъни Джошуа.

Пулев заяви, че е щастлив от топлото посрещане. Сякаш съм победил. Това е загуба, не очаквах такова посрещане. Важно е, мач за световна титла, нормално е да има интерес. Яд ме е, че не победих, допълни той.

Може би подготовката не беше на ниво - така Пулев отговори на въпрос какво не му е достигнало за победа. Няма да се оправдавам, приемам минусите за мен, загубата си е моя. Това, в крайна сметка, е един спорт. Ако бях по-добре подготвен, можех да победа. Беше го страх от мен, на мача имаше сериозни притеснения. Страх ги беше за самата игра, за самия бокс. Ръкавиците са малки, но един удар може да реши двубоя, каза още той.

Заяви, че е направил всичко, което е било по силите му.

Определи като малко вероятно да има реванш срещу Джошуа. Със сигурност някой ден ще се откажа, но това не е в близко бъдеще, допълни боксьорът пред репортера ни Тереза Ставрева.

За мен това беше една мечта. Всичко е възможно, не съм човекът, който да каже, че нещо не е възможно - така той коментира възможността отново да се бие за световната титла.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Нидерландия обяви строга карантина
Нидерландия обяви строга карантина
Изгоря заведение на Южния плаж във Варна
Изгоря заведение на Южния плаж във Варна