НОВИНИ

Локомотив Пд пропусна да увеличи аванса си на върха

Борил Гочев
от Борил Гочев
09:27, 21.10.2020
Чете се за: 00:52 мин.
Футбол
локомотив пропусна увеличи аванса върха

"Черно-белите" завършиха наравно 0:0 у дома срещу Арда и пропуснаха чудесна възможност да увеличат аванса си пред преследвачите, като в момента тимът от "Лаута" е начело с 19 точки, две повече от Лудоогорц, но и мач повече.

Момчетата на Бруно Акрапович могат да съжаляват за пропуснатата победа, защото бяха по-добрият тим почти през целия двубой, като направиха и доста пропуски

Преди началото на двубоя футболистите от двата отбора излязоха на терена съпровождани от деца със специални потребности. Така те се включиха в инициатива за тяхното приобщаване. Децата и техните родители бяха специални гости на "черно-белия" клуб.

Домакините започнаха силно срещата и в първия половин час шансове се откриха пред Георги Минчев и Парвис Умарбаев, но и на двамата точността им изневери.

В края на първата част Арда най-накрая създаде нещо в предни позиции, стигайки до удар на Милен Желев, след който обаче се стигна само до корнер след рикошет.

Втората част отново започна с надмощие на Локомотив, но пропуски направиха Карагерен и Момчил Цветанов, като междувременно Бруно Акрапович опита да промени развоя, пускайки в игра Антер Аралица и Кристиан Илич.

Около 70-та минута гостите имаха своите силни моменти в мача, като стигнаха до два шанса чрез Иван Коконов и Матеус Леони, но вратарят Мартин Луков се справи, за да запази нулевото равенство.

Заключителните минути отново бяха белязани от доминация на Локомотив, но за тяхно съжаление усилията на Бирсент Карагерен, Анте Аралица и Кенан Муслимович не доведоха до търсения гол.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Студентите в УНСС ще учат онлайн, започна дезинфекция на университета
Студентите в УНСС ще учат онлайн, започна дезинфекция на университета
Д-р Брънзалов: Всяко направление се издава по преценка на лекаря, а не по искане на пациента
Д-р Брънзалов: Всяко направление се издава по преценка на лекаря, а не по искане на пациента