НОВИНИ

Локомотив Сф и ЦСКА 1948 не излъчиха победител в мач с четири гола и сменен съдия

Борил Гочев
от Борил Гочев
17:13, 28.11.2021
Чете се за: 02:27 мин.
Спорт
локомотив цска 1948 излъчиха победител мач четири гола сменен съдия
Слушай новината

Отборите на Локомотив (София) и ЦСКА 1948 не успяха да се победят и завършиха 2:2 в мач от 16-ия кръг на българската Първа лига.

Срещата на националния стадион "Васил Левски" предложи много интересни моменти, като феновете станаха свидетели на четири гола, дузпа, отменен гол, а дори и съдийска смяна. Този любопитен момент се случи в 85-ата минута, когато главният арбитър Ивайло Стоянов се наложи да бъде заменен от Васимир Ел-Хатиб заради травма.

Иначе, домакините от Локомотив откриха резултата в 16-та минута чрез Октавио, който реализира дузпа, отсъдена за нарушение срещу Божидар Кацаров.

Само три минути по-късно обаче Георги Русев възстанови паритета в срещата, засичайки центриране на Крум Стоянов. Попадението бе преразгледано от ВАР заради съмнения са засада на Русев, но в крайна сметка голът остана.

В 24-ата минута Александър Александров си помисли, че отново е дал аванс на "червено-черните", но попадението му бе отменено заради засада.

Малко по-късно Александров, за когото това бе мач №100 с екипа на Локомотив удари и греда след изпълнение на пряк свободен удар, пред най-накрая да запише името си сред голмайсторите, вкарвайки в добавеното време на първата част след асистенция на Лолала.

Гостите от ЦСКА 1948 обаче за втори път съумяха да стигнат до равенството в 68-та минута, когато след изпълнение на Ивайло Чочев от пряк свободен удар топката рикошира в стената и стана невъзможна за стража на домакините Александър Любенов.

Равенството остави и двата тима с равен актив, като те вече имат по 15 точки. "Червените" все пак заемат 10-а позиция заради по-добрата си голова разлика, докато Локомотив Сф са 11-и. "Железничарите" обаче имат и мач по-малко.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Километрична опашка от автомобили преди "Траянови врата" в посока София
Километрична опашка от автомобили преди "Траянови врата" в посока София
Ръст от 30% на безкасовите плащания у нас от началото на пандемията
Ръст от 30% на безкасовите плащания у нас от началото на пандемията