НОВИНИ

Мадлен Радуканова: С момичетата имаме идеи и подготвяме нещо различно

Мадлен Радуканова
Снимка: БНТ
bnt avatar logo
от БНТ
21:21, 02.05.2022
5098
Чете се за: 01:52 мин.
Спорт
Слушай новината

Олимпийските шампионки от ансамбъла по художествена гимнастика от Олимпийските игри в Токио отново ще бъдат заедно на килима пред публика, сподели Мадлен Радуканова в интервю за БНТ.

Момичетата имат интересни идеи, които подготвят със своя екип.

"Това, което подготвяме в момента е по-различно от спектакли, свързани с бенефиса, но се надяваме да се случат и такива неща. Имаме много идеи в главите си. Имаме хора, които ни помагат, които също са са с много идеи. Надяваме се пътят ни да продължава да е все толкова светъл", заяви тя.

След края на кариерата си Мадлен Радуканова се отдаде на инициативата си "Година на благодарността". В продължение на година тя обикаля страната, срещайки се с млади състезатели.

"Ние се страшно благодарни на феновете ни в цяла България за подкрепата през всички години. Мислех си, че трябва по някакъв да им се отблагодарим. Най-лесният начин е с децата. Те са бъдещето на България. Трябва да се мотивират и спортуват повече", допълни тя.

Инициативата ѝ мина през Плевен, Айтос, Смолян и Разград, където се срещна с играчи на Лудогорец. Следващата ѝ спирка е в София.

"Един празник е целият ми живот в момента. Липсват ми състезанията, залата и тренировките не ми липсват толкова, но животът е прекрасен. С момичетата се виждаме, ако не всеки ден, то през ден. Липсваме си, споделяме си и подготвяме няколко неща заедно", добави тя.

Автори: Моника Симеонова и Мирослав Милков

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Още по-хладно и с валежи утре
Още по-хладно и с валежи утре
Детският гвардейски отряд получи своето знаме
Детският гвардейски отряд получи своето знаме