НОВИНИ

Мартин Стоев: Излизаме без напрежение във финала срещу Полша

мартин стоев излизаме без напрежение финала полша
Снимка: fivb.com
bnt avatar logo
от БНТ
20:10, 01.09.2021
Чете се за: 02:05 мин.
Спорт
Слушай новината

Селекционерът на националния отбор по волейбол за юноши до 19 години Мартин Стоев заяви, че се чувства изключително удовлетворен от постигнатото, а тимът ще излезе без напрежение в битката за златото.

"Трикольорите" ни се класираха за първи исторически финал за тази възраст на Световното първенство в Иран. На полуфиналите нашите момчета надиграха вицешампиона от предишното издание Русия с 3:2 и ще спорят за титлата в Техеран срещу Полша.

Двубоят за златото е на 2 септември, четвъртък, от 17.30 часа българско време.

Владо Николов: Младите „лъвчета“ със страхотна отборна игра сбъднаха мечтата си

„Стана изключително нервен мач, защото и двата тима играят за първи път полуфинал на световно първенство. Четвъртфиналната битка с Италия беше красива, днешният двубой бе игра на грешки. Може би малко физически сили не ни достигнаха в четвъртия гейм да затворим мача с 3:1. Но в тайбрека издържахме. Браво на момчетата", сподели наставникът.

Младите волейболисти срещу Полша в битката за златото

"Влизането в първите четири в света е уникален успех. Постигнахме го. Сега вече на финала каквото стане е добре дошло. Залогът е титла. Излизаме и даваме всичко от себе си. Който е по-добрият, той ще спечели. За спора за златото няма за къде да се пазим повече. Видя се също, че имаме пълноценни смени на всеки пост. Когато се наложи, влизат всички и досега се справят много добре. Излизаме да се борим и да играем без напрежение", завърши Мартин Стоев пред официалния сайт на федерацията по волейбол.

Последвайте нашата общност "Спорт по БНТ" във Viber!

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Кирил Петков: Ще продължим да сме част от промяната
Кирил Петков: Ще продължим да сме част от промяната
Ще закрият ли специализираните съдилища и прокуратури?
Ще закрият ли специализираните съдилища и прокуратури?