НОВИНИ

Моуриньо: Респект за Локомотив! Поставиха ни в тежка ситуация

bnt avatar logo
от Калоян Николов
11:32, 18.09.2020
Чете се за: 00:43 мин.
Лига Европа
моуриньо респект локомотив поставиха тежка ситуация

Старши треньорът на Тотнъм Жозе Моуриньо демонстрира голямото си уважение към Носителя на Купата на България за последните два сезона - Локомотив (Пловдив).

"Смърфовете" бяха на броени минути от това да поднесат голямата изненада в предварителните кръгова не Лига Европа, но в крайна сметка "шпорите" продължават напред в турнира след къснет обрат с голове на Хари Кейн от дузпа и Ндомбеле в 85-ата минута.

Португалецът заяви, че срещата е била много тежка и българите заслужават респект за играта си.

“Поздравявам Локомотив - дадоха всичко от себе си заслужават тотален респект. Не играха както го правят в България. Биха се здраво и се опитаха да не допуснат попадение. Успяха да отбележат и беше много опасен мач. Поставиха ни в опасност и тежка ситуация. Поздравления за тях. Единствено съжалявам, че нямаше хора тук. Хората, които ги видяха, че спечелиха Купата заслужаваха да ги видят срещу Тотнъм. Локо трябва да напуснат надпреварата с високо вдигнати глави. Много хора си мислеха, че ще дойда с резерви, но не беше така. Ако имаше два мача, щеше да е различно. Ние така или иначе трябва да свършим работата си. Един мач е много рискован, но ние трябва да даваме всичко, защото имаме амбиции за груповата фаза. Знаехме, че ще бъде тежко и беше така”, каза Моуриньо.

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Поставеният под карантина клас в Русе вече премина на онлайн обучение
Поставеният под карантина клас в Русе вече премина на онлайн обучение
Седмицата на модата в Лондон започна с дефиле в гората
Седмицата на модата в Лондон започна с дефиле в гората