НОВИНИ

Муралем Байрами: ЦСКА е фаворит, но защо да не направим изненада

Борил Гочев
от Борил Гочев
22:53, 20.07.2022
Чете се за: 03:20 мин.
Спорт
муралем байрами цска фаворит направим изненада
Слушай новината

Наставникът на Македония Гьорче Петров Муралем Байрами даде пресконференция преди утрешния двубой на неговия тим срещу ЦСКА от турнира Лига на конференциите.

Младият наставник сподели, че политическото напрежение между България и Северна Македония по никакъв начин няма да се отрази на срещата утре дори и да има подобни провокации.

"За нас е ясно, че играем срещу български отбор, но това не ни създава напрежение, защото сме тук само заради футбола. Нищо друго не ни интересува. Всичко друго е работа на други хора. Категорично няма да се поддадем на такъв натиск, дори и да има някаква провокация. Трябва да се интересуваме само от това, което се случва на терена. Ние сме фокусирани само върху това. Щастливи сме, че това лято ще представляваме Македония в Европа", започна Байрами.

Треньорът на Македония Гьорче Петров призна, че ЦСКА влиза в ролята на фаворит в двубоя, но изрази увереност, че неговия отбор ще направи един "страхотен" двубой, тъй като се е готвил за него в продължение на 40 дни.

"Знаем, че играем срещу гранд, познаваме много добре ЦСКА и знам, че ни очаква труден мач. Оставяме ролята на фаворит на ЦСКА, напрежението е върху тях и мога да кажа, че ги анализирахме много добре. Знаем за техните добри страни, но разбира се, те имат и слабости и ние ще се опитаме да ги затворим, използвайки тази тяхна слабост, която видяхме, за да ги накажем. Убеден съм и вярвам, че ще изиграем страхотен мач, защото сме се готвили за този двубой 40 дни и сме максимално готови. ЦСКА е фаворит, но днес виждаме, че има доста изненади, така че защо и ние да не направим изненада? ЦСКА има нов треньор, може би първите два мача не са това, което той иска да бъдат, може да им трябва малко повече време, но се вижда, че са силен отбор, имат играчи и нормално ще трябва. Ние се интересуваме най-много от нашия отбор и ако играем така, както сме се разбрали, ще направим страхотен отбор и вярвам, че ще изиграем страхотен мач. Това е положителен резултат - победа без допуснат гол!", заяви Муралем Байрами.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи:
Instagram: https://go.bnt.bg/instagram
Facebook: https://go.bnt.bg/facebook
LinkedIn: https://go.bnt.bg/linkedin
TikTok: https://go.bnt.bg/tiktok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Лавров: Сега няма смисъл от преговори с Украйна
Лавров: Сега няма смисъл от преговори с Украйна
Новините на БНТ станаха на 62 години - при кого отидоха призовете
Новините на БНТ станаха на 62 години - при кого отидоха призовете