НОВИНИ

Нестандартен Свети Валентин - пренасяш се на Малдивите в хотелска стая във Варна

bnt avatar logo
от БНТ
14:10, 13.02.2022
Чете се за: 02:12 мин.
У нас
Слушай новината

СПА процедури, стаи с джакузи и вечеря в романтична обстановка. Това са само част от предложенията за Деня на влюбените. В дните преди празника хотели и ресторанти се опитват да привлекат вниманието на влюбените двойки с интересни и изкушаващи оферти.

У нас 14 февруари съчетава празника Трифон Зарезан, свързан с виното, с Деня на влюбените, който се празнува от хора от цял свят. С чаша вино в романтична обстановка двойният празник ще отбележат Златина и Иван, които отскоро са заедно.

В градските хотели вече са готови да посрещнат влюбените двойки. За един от най-красивите празници домакините са подготвили романтични предложения, някои вдъхновени от морските вълни. Един от варненските хотели предлага на влюбените да отскочат до екзотични острови в нестандартна обстановка.

"Тук е тематична стая, която е част от Малдивите. Не всеки може да си позволи да отиде. Правим и всякакви други допълнителни екстри за влюбените, за да могат да се насладят максимално на този празник", заяви Павлин Косев, председател на Варненската асоциация на ресторантьорите и хотелиерите.

Вечеря в романтична обстановка извън дома е само един от начините да покажеш специално внимание към човека, когото обичаш.

"Предпочитат хубавото вино и атмосферата, може би атмосферата е на първо място, тоест да има свещи, да е по-приглушена светлината", допълни Павлин Косев.

Много влюбени двойки тази година ще съчетаят почивните дни с предстоящия празник, затова много от тях предпочитат ваканционните хотели.

"Влюбените двойки предпочитат по-нестандартни решения, да има СПА", каза още Павлин Косев.

И хубавото вино, и любовта са истински тогава, когато са споделени.

Репортер: Петър Дойкински

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
След слънчевото време - валежи от дъжд до края на деня
След слънчевото време - валежи от дъжд до края на деня
Служителите на ГДБОП отбелязват своя професионален празник
Служителите на ГДБОП отбелязват своя професионален празник