НОВИНИ

Николай Желязков: Продължаваме да инвестираме в младите

Треньорът на мъжкия волейболен Левски Николай Желязков сподели мнението си за новия сезон.

Николай Желязков
Снимка: БТА
bnt avatar logo
от БНТ
11:57, 15.08.2024
Чете се за: 01:50 мин.
Спорт
Слушай новината

Треньорът на мъжкия волейболен Левски Николай Желязков сподели мнението си за новия сезон при представянето на нов партньор на клуба.

"Очакванията са по-големи. Миналата година направихме много силен сезон. Амбициите при нас са както винаги за много успехи. Смятам, че имаме възможности. Целта е да излезем от групите на Шампионската лига, но нивото е много високо. Истината е, че за да успееш в Шампионската лига, трябва да налееш огромни пари и накрая като теглиш чертата, може пак да не си успял", каза пред медиите Желязков.

"Дано да сме здрави. Програмата до Нова година е изцяло изчистена. Много се радвам, че Тошко (б. а. - Скримов) е в Левски. Най-важното с неговото привличане е човешкият фактор, той е изключителен характер. Едно е да обясняваме, друго е младите играчи да видят на живо как се прави от Тодор Скримов и Слави Гоцев", каза още той.

"Вярно е, че условията в Левски са страхотни, но нищо не е даденост. Борим се за всяка точка, за всяка победа. Решението за развитието на клуба дойде съвсем естествено. Продължаваме да инвестираме в младите и да им даваме шансове да се развиват. Само така може да се развива българският волейбол. Аз видях с очите си колко израстна младият тим на Левски през миналия сезон след мачовете с италианския Монца и другите силни отбори в европейските турнири", завърши Николай Желязков.

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Гледайте НА ЖИВО спорт безплатно на:

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
НАСА решава до края на август как да върне на Земята блокираните на МКС астронавти
НАСА решава до края на август как да върне на Земята блокираните на МКС астронавти