НОВИНИ

Орлин Станойчев: Вижте настоящите и бъдещите български тенис звезди на Sofia Open 2023

орлин станойчев вижте настоящите бъдещите български тенис звезди sofia open 2023
Снимка: Sofia Open
bnt avatar logo
от БНТ
12:43, 02.11.2023
Чете се за: 03:10 мин.
Спорт
Слушай новината

Турнирният директор на Sofia Open 2023 Орлин Станойчев използва сайта на турнира, за да се обърне към всички тенис привърженици у нас.

Бившият активен състезател призова феновете у нас да си закупят билети за надпреварата, която започва след само два дни с квалификациите в зала "София" и ще продължи до 11 ноември, когато вече в "Арена София" ще бъде коронясан новия шампион в турнира.

Ето и какво сподели Орлин Станойчев в обръщението си:

"Приветстваме горещо българските фенове на тениса, тенисисти от всички възрасти, както и всички местни и международни гости да видят с очите си играта на някои от най-добрите български и световни тенисисти в престижния ATP 250 турнир Sofia Open 2023.

Датите за всички мачове наближават бързо! Турнирът започва в събота, 4 ноември, с квалификационните кръгове в зала „София“ в Борисовата градина. Надпреварата в основната схема ще се проведе в „Арена София“, като първите мачове са насрочени за вторник, 7 ноември. Финалите са предвидени за събота, 11 ноември.

Билетите вече са налични на сайта на EVENTIM.bg, както и в търговската мрежата на редица партньори, включително в билетния център на НДК, бензиностанциите OMV, Mall of Sofia и много други локации. Пълният списък може да бъде открит на сайта на Българската федерация по тенис.

Този уикенд зала „София“ предлага изключително подходяща семейна среда за гледане на вълнуващ тенис в уютна обстановка. Квалификациите са уникална възможност да видите отблизо опитни тенисисти, изгряващи звезди от бъдещето и няколко български професионални тенисисти, които вървят нагоре в ранглистата.

Всички играчи от квалификациите ще се борят за правото да влязат в основната схема и за шанса да играят срещу някои от най-добрите в света.

За бизнес сектора и други високопоставени гости, са осигурени лесно достъпни ВИП ложи, в които можете както да наградите вашите служители, така и да забавлявате своите клиенти с някои от най-вълнуващите тенис мачове, които ще се проведат в България тази година.

Не се колебайте нито минута повече! Купете своите билети сега и се пригответе да гледате превъзходен тенис в сърцето на София"

Последвайте нашия канал "Спорт по БНТ" във Viber

Последвайте ни и във Фейсбук, за да сте винаги в час с последните спортни новини

Намерете БНТ в социалните мрежи: Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok

Свали приложението BNТ News
google play badge
Свали приложението BNТ News
app store badge
Топ 24
Най-четени
Съдът назначи токсикологична експертиза по делото срещу Георги Семерджиев
Съдът назначи токсикологична експертиза по делото срещу Георги Семерджиев
Нови израелски удари срещу бежанския лагер "Джебалия", Байдън призова за хуманитарна пауза
Нови израелски удари срещу бежанския лагер "Джебалия", Байдън призова за хуманитарна пауза